Boeketten

Boeketten van De Bloemerij

Bestellen, direct meenemen, laten bezorgen, geen probleem. Graag stellen wij een boeket voor u samen uit ons dagelijks verse aanbod. Wij verpakken onze boeketten herkenbaar in wit zijdefolie (niet transparant) met een omgeslagen rand. 

Door onze ervaring is gebleken dat door een paar eenvoudige tips het plezier van bepaalde bloemen of een bloemwerk aanzienlijk vergroot kan worden. Daarom voorzien wij deze dan ook altijd op de verpakking van een stikker met heel beknopt de verzorging van de betreffende bloemen of creatie. Hieronder treft u deze tips in het uitgebreid aan.

Boeketten:

Wij hebben met veel zorg uw boeket gebonden en de stelen op gelijke lengte afgewerkt. Omdat tijdens het vervoer de stelen lucht opzuigen in plaats van water moet u thuis de bloemen weer een klein stukje afsnijden. Hierdoor kunnen de stelen weer voldoende water opnemen en zult u langer plezier hebben van uw boeket. Om te zorgen dat u het boeket niet zelf opnieuw hoeft te schikken houdt u het boeket met touw er nog om heen met de stelen naar boven. Snijdt zo de bloemen schuin af. Dit hoeft niet een groot wondvlak te worden, maar door schuin te snijden maakt u een mooier, rechter oppervlak. Ongeveer 1 tot 2 cm afsnijden is voldoende. Haal dan eventueel het touw (of elastiek) er af, en zet het in de vaas. Zo hoeft u niet zelf het boeket opnieuw te schikken.